Glamping op Het Zonneveld

Op Het Zonneveld kan ook luxe gekampeerd worden in een stoere accomodatie met veel comfort. Camping Het Zonneveld beschikt over een volledig ingerichte safaritent voor vier personen.

Glamping, oftewel 'glamourous kamperen', is de trend op kampeergebied. Het is de combinatie van het comfort en de luxe van een compleet ingerichte tent en de natuurlijke omgeving en vrijheid van een camping.

De tent staat verhoogd op een vlonder en heeft een overdekte veranda, een leefgedeelte en twee slaapcompartimenten.
De slaapcompartimenten zijn voorzien van stevige bedden en goede matrassen. Ook dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen kunt u zelf meenemen of bij ons huren.
In het leefgedeelte staat een keukenblok met eettafel. Het (verrijdbare) keukenblok is voorzien van keukengerei, zoals pannen, borden, bestek en glazen. Gekookt kan worden op de elektrische kookplaat met ruimte voor twee pannen. Er is geen stromend water in de tent en er zijn dus ook geen sanitaire voorzieningen. Wel is er een elektriciteitsaansluiting en verlichting. De overdekte veranda biedt een mooie plek om buiten te zitten in de avondzon met wijds zicht over de polder. De safaritent is ingericht voor vier personen. Wilt u met meer mensen komen? Neem dan een extra tentje mee voor op het trekkersveld (tegen trekkerstarief). In de tent is voldoende keukengerei voor zes personen.

Uiteraard kunt u gebruikmaken van het sanitair, de recreatieve mogelijkheden en de prima internetverbinding van de camping.

U kunt dus echt luxe kamperen op het Zonneveld!

Onze camping ligt in het hart van Midden-Delfland, de groene long tussen steden als Rotterdam, Delft en Den Haag en de Glazen stad van het Westland. Het strand ligt op circa 17 kilometer van de camping en is zowel met de fiets als met de auto goed te bereiken.

Kijk voor de tarieven hier en voor de beschikbaarheid hier (of kijk onderaan deze pagina).