De camping en corona

Laatste update 17 juni 2020, 9:30 uur

Beleid sanitairgebouwen

Ons sanitairgebouw is vanaf 15 juni weer geopend voor publiek. Vriendelijk doch dringend verzoek om bij gebruik van het sanitairgebouw de richtlijnen van het RIVM en de richtlijnen die zijn  aangegeven op het gebouw in acht te nemen.

 

Maatregelen camping Het Zonneveld

In lijn met en in aanvulling op de richtlijnen van het RIVM hanteren wij de volgende maatregelen voor onze gasten:

  • Blijf thuis bij gezondheidsklachten.
  • Houd 1,5 m afstand tot andere personen die niet tot uw gezin of huisgenoten behoren.
  • Denk aan uw eigen hygiëne én die van anderen.
  • Graag vooraf digitaal uw factuur voldoen (er is geen pinautomaat op de camping).
  • Maximaal één persoon of gezin/huishouden tegelijk in de receptie.
  • Was uw handen voor en na het gebruik van het sanitairgebouw. Gebruik uw eigen spullen om contactpunten na gebruik schoon te maken, zodat deze niet met anderen gedeeld hoeven worden. Wij maken uiteraard ook dagelijks schoon.
  • Maximaal 3 bezoekers per plek. Bezoek vooraf melden bij de beheerder. kunt geen bezoek ontvangen op de camping.
  • Verblijven op onze camping is net als altijd geheel uw eigen risico.

Groepsvorming

Voor gasten die met meerdere gezinnen boeken, vragen wij extra aandacht voor de regels die voor groepsvorming gelden. Hoewel de rijksoverheid spreekt over groepsvorming bij samenkomsten in de openbare ruimte is het aannemelijk dat op de private ruimte van onze camping dezelfde regels van toepassing zijn.  We willen u daarom verzoeken op de camping ook bij bekenden (vanaf 13 jaar) die niet tot uw huishouden behoren 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. In de eerste plaats natuurlijk om de gezondheid en veiligheid van iedereen op de camping te waarborgen, maar wees u zich er ook van bewust dat bij groepen vanaf 3 personen handhavend opgetreden kan worden. De boetes die daarbij opgelegd kunnen worden, zijn aanzienlijk.

Zie voor een nadere toelichting op groepsvorming de informatie van de rijksoverheid.

 

Annuleren

Als u in de periode tot 15 juni gereserveerd heeft, kunt u uw vakantie kosteloos annuleren of verplaatsen. Wij nemen hiervoor contact met u op. Op dit moment is het Corona virus geen geldige reden voor kostenloos annuleren na deze datum, tenzij u de grens moet oversteken om bij ons te komen. Kosten van een annulering worden in dat geval volgens de Hiswa-Recron voorwaarden berekend. U kunt de voorwaarden vinden op de website van de Hiswa-Recron.

 

Datum reservering verplaatsen

Natuurlijk zien wij het liefst dat uw vakantie gewoon door kan gaan. Verplaatsen naar een andere datum is altijd bespreekbaar. Neem dan contact op met ons om uw verblijf naar een latere datum te verplaatsen en de voorwaarden te bespreken. Wij adviseren u voor reserveringen later in het seizoen om de ontwikkelingen even af te wachten.