De Camping

Een mini-camping in de Dorppolder van Midden-Delfland*. Er is plaats voor vier tot acht familietenten en voor zes tot tien caravans of campers**. Daarnaast verhuren we een compleet ingerichte safaritent. Ook voor trekkers (tentje, paar fietsen) hebben we een aantal plekken beschikbaar op ons trekkersveld. Verder een speelveld, een vuurplaats, schommels, een trampoline, een zandbak, verstopplaatsen, spannende ontdek dingen enzovoort. Van alles te doen voor elke leeftijd zowel op de camping als in de omgeving.  Echter ook een prima plek om niets te doen. Gewoon tussen twee bladzijden van een relaxt boek wat kijken naar de polder met het gras en het vee, met de vogels en de vlinders.

* Het is hier officieel stilte gebied, dat wil zeggen alleen gebiedseigen geluiden horen hier thuis. Daar vallen natuurlijk de kwetterende vogels en kwakende kikkers onder, plus de geluiden van loeiende koeien en blaffende honden. Maar ook het geluid van de N468 en van een enkel vliegtuig van Zestienhoven is gebiedseigen. Echt doodstil is het hier dus niet.

** Er zijn beperkingen voor caravans en campers:
- Caravans en campers kunnen gebruik maken van de verharde standplaatsen C0 tot en met C5 en de mixplaatsen M1 tot en met M4.
- Lengte beperking 6 meter (inclusief dissel).
- Er is een stortplaats om toiletcassettes te legen, mits deze geen chemische frishoudmiddelen bevatten.

ZIE REGLEMENT

 


De camping ligt aan de N468 vlakbij hectometerpaal 14,5: de oprit recht tegenover het trekpontje. Best een lastige indraai, vandaar ook de lengtebeperking voor caravan en camper.