De camping en corona

Laatste update 24 maart 2021, 9:30 uur

Regels vanuit Rijksoverheid

Op dit moment zijn de regels voor campings rondom corona nog altijd gelijk als aan het einde van het seizoen 2020. Het sanitairgebouw mag geopend zijn, mits in binnenruimtes voldoende afstand gehouden kan worden en alle andere algemeen geldende regels ook in acht worden genomen. (Zie ook de nieuwspagina van de SVR.) Daarom een vriendelijk doch dringend verzoek om bij gebruik van het sanitairgebouw de richtlijnen van het RIVM en de richtlijnen die zijn aangegeven op het gebouw in acht te nemen.

 

Maatregelen camping Het Zonneveld

In lijn met en in aanvulling op de richtlijnen van het RIVM hanteren wij de volgende maatregelen voor onze gasten:

  • Blijf thuis bij gezondheidsklachten.
  • Houd 1,5 m afstand tot andere personen die niet tot uw gezin of huisgenoten behoren.
  • Denk aan uw eigen hygiëne én die van anderen.
  • Graag vooraf digitaal uw factuur voldoen (er is geen pinautomaat op de camping).
  • Maximaal één persoon of gezin/huishouden tegelijk in de receptie.
  • Was uw handen voor en na het gebruik van het sanitairgebouw. Gebruik uw eigen spullen om contactpunten na gebruik schoon te maken, zodat deze niet met anderen gedeeld hoeven worden. Wij maken uiteraard ook dagelijks schoon.
  • Maximaal 1 bezoeker ouder dan 12 jaar per dag per plek. Bezoek vooraf melden bij de beheerder.
  • Verblijven op onze camping is net als altijd geheel uw eigen risico.

Groepsvorming

Voor gasten die met meerdere gezinnen boeken, vragen wij extra aandacht voor de regels die voor groepsvorming gelden. Hoewel de rijksoverheid spreekt over groepsvorming bij samenkomsten in de openbare ruimte is het aannemelijk dat op de private ruimte van onze camping dezelfde regels van toepassing zijn.  We willen u daarom verzoeken op de camping ook bij bekenden (vanaf 13 jaar) die niet tot uw huishouden behoren 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Zie voor een nadere toelichting op groepsvorming de informatie van de rijksoverheid.

 

Annuleren

Op dit moment is het Corona virus geen geldige reden voor kostenloos annuleren, tenzij u een landsgrens moet oversteken om bij ons te komen.

 

Datum reservering verplaatsen

Als u niet kunt komen, bijvoorbeeld als u gezondheidsklachten hebt, is het verplaatsen van uw boeking naar een andere datum altijd bespreekbaar. Neem dan contact op met ons om uw verblijf te verplaatsen en de voorwaarden te bespreken.