Artikel recreatie in AD Delft

Op donderdag 25 maart staat dit artikel in het AD Delft. In dit artikel staat onder meer een 'citaat' van ons dat het sanitairgebouw komend seizoen gesloten zou zijn. De betreffende journalist heeft ons kennelijk niet goed begrepen. Zoals het er nu naar uit ziet, kunnen sanitairgebouwen op campings namelijk gewoon gebruikt worden door gasten. Zie ook de informatie op onze corona pagina.

Nieuwe safaritent!

Die is wel echt nieuw. Het formaat is hetzelfde als de vorige tent, deze is echter wat degelijker met een constructie van houten balken en staat op een verhoogde vloer. Kijk hier voor de beschikbaarheid.

Nieuwe buren

Nou ja, nieuw. De buren wonen er inmiddels al een tijdje, maar nieuw is de kas met daarin een winkel. Hier wordt onder andere tweedehands kinderkleding, speelgoed en streekproducten verkocht. Dus neem bij een bezoek aan de camping ook eens een kijkje bij 't Gaagje!

50 jaar Stichting Vrije Recreatie

Vanaf 3 september had het jubileumweekend van de SVR plaats moeten vinden: de stichting viert haar 50e verjaardag. Helaas kan dit feest nu niet doorgaan, maar we hebben er wel bij stil kunnen staan met een gebakje voor alle gasten.
Op naar de volgende 50 jaar!

Bijzonder bezoek

PUUUR Midden-Delfland en Indebuurt.nl

Op de website van Puur Midden-Delfland is een vrolijk artikel over campings in het Midden-Delflandgebied verschenen. En ook op de website van indebuurt gaat het over kamperen in Midden-Delfland.
Kijk ook eens verder op de site van PUUUR Midden-Delfland om inspiratie op te doen voor leuke uitjes en mooie plekken om wat te eten of te drinken.

Hemelvaart 2020

Het eerste weekend van het jaar dat we vol staan. Superleuk! We zijn blij dat het campingseizoen weer begonnen is.


We mogen weer open!

Zoals jullie op onze corona nieuwspagina hebben kunnen lezen, mogen we weer open. Ruim een maand later dan gedacht, maar we zijn er blij mee. Van onze gasten verwachten we dat ze zich houden aan de richtlijnen zoals die overal gelden, zie hier.

De knotploeg is geweest

Op een grijze zaterdagochtend in januari is knotploeg Wolf over de camping geraasd. Alles staat er weer supernetjes bij!

Seizoen 2019 is voorbij

Wederom hebben we onze laatste gasten uitgezwaaid en nu is het tijd om alles winterklaar te maken.
Graag tot ziens volgend jaar!

Een prachtige zonsondergang begin augustus

Bijzonder bezoek

Sabine uit Duitsland kwam op bezoek met haar Balkan Express. Tent én balkon op een toplocatie.

Muziek op een mooie zaterdagavond

Na afloop van de Midden-Delflanddag kwam Ko Arkesteijn met zijn medemuzikanten naar onze camping om muziek te maken bij het kampvuur. Lekker fikkie stoken en ondertussen luisteren naar of meezingen met liedjes als 'Whiskey in the jar' en 'De koning van Siam'. De zon ging er van schijnen!


Peuters op bezoek

Vorige week hadden we elke dag een groepje peuters van kinderdagverblijf Les Enfants uit Delft op bezoek.
Heel vrolijk!

Seizoen 2019 is begonnen!

Onze eerste bezoekers hebben we al welkom geheten, net als ons voorjaarsgezelschap in de sloot én tussen de zonnepanelen.

 

Nieuwe aanwinst

Die moet natuurlijk even goed getest worden voordat het seizoen weer begint.

Trekpontje beperkt beschikbaar

In het winterseizoen is ons trekpontje soms buiten gebruik. Hiermee willen wij voorkomen dat het pontje afdrijft met storm of dat het gebruikt wordt voor zaken waar het niet geschikt voor is. In de praktijk betekent dit dat het pontje zo nu en dan vast ligt aan de kant van de weg. Excuus als u onverwacht voor een 'dichte deur' staat.
Als de camping komend voorjaar open gaat, is het pontje weer dagelijks beschikbaar tussen zonsopgang en zonondergang.

Seizoen 2018 zit er weer op!

Eind september hebben we onze laatste gasten verwelkomd én uitgezwaaid, het terrein opgeruimd en de behoorlijk verwaaide SVR vlag naar beneden gehaald. Die blijkt ook geschikt voor heel andere doeleinden..

Wol tussen de panelen

Terug van weggeweest: schapen op de camping. Gezellig!

Zomaar een zomerochtend

Met dit mooie weer van de afgelopen weken (maanden?!) is het gezellig druk op de camping. Onderstaande foto's geven een impressie van een mooie zomerochtend in juli:

 

Stortplaats toiletcassettes

Sinds kort hebben we aan de achterzijde van ons sanitairgebouw een stortplek voor toiletcassettes. Vanwege onze individuele afwaterverwerking alleen geschikt bij gebruik van biologisch afbreekbare frishoudvloeistoffen (of natuurlijk zonder gebruik van frishoudvloeistoffen).
Achter het sanitairgebouw rechts van de deur de stortplek met kraan om af te spoelen, links van de deur een tapkraan om waterreservoirs te vullen:

Bijzonder bezoek

Onze gasten komen in de regel met caravan, camper, vouwwagen of tent. Soms zit er een bijzonder exemplaar tussen, zoals deze landrover die na aankomst vrij eenvoudig tot slaapcabine omgetoverd wordt:

Een nieuwe slingerschommel

Net voordat de rugbyclub uit Eindhoven op bezoek kwam, hebben we de nieuwe slingerschommel opgehangen. Dat had wel wat voeten in de aarde (of beter gezegd: in de lucht..)

Wederom een leuk artikel in het AD!

Over recreëren langs de Gaag. Daar kan Het Zonneveld natuurlijk niet bij ontbreken..

Klik hier voor het artikel op AD.nl

We zijn weer open!

En gelijk gebeurt er weer van alles: we hebben onze eerste gasten mogen verwelkomen, de safaritent opgezet en.. we hebben een heus pontje voor de deur! Dat is handig, want onze camping ligt aan een doorgaande weg en nu kunnen onze gasten gelijk oversteken naar het fietspad aan de overkant van de vaart.

Artikel in het Algemeen Dagblad

In de paaseditie van het AD (Delftse Courant) stond er een leuk artikel over de camping en de boerderij:

Komend seizoen zijn wij vanaf (goede) vrijdag 30 maart 2018 weer geopend....

20 juli 2017


Klaar voor de grote sprong.

23 juni 2017


Vanaf eind juni staat er een volledig ingerichte safaritent op camping Het Zonneveld! Voor de kampeerder die graag luxe wenst tijdens zijn vakantie. Kijk hier voor meer informatie en hier voor de bezetting. Graag tot ziens in onze safaritent!

15 mei 2017


Relaxt aangepeddeld kwam daar een afvaardiging van kanovereniging Natsec uit Vlaardingen. Na een bakje koffie en een rondleiding op onze camping en energie-boerderij peddelden ze ook weer voldaan terug. LET OP de bovenste foto geheel rechts. KANT AL GEMAAID? Dit is extensief beheerd gebied wordt hooguit 2x pj onderhouden.

27 apr 2017


Het wordt alweer wat drukker, en vele bezoekers vragen zich af wat dat voorstelt, dat buizenstel met grijs grondvlak waar het gras al doorgroeit, en wat zo prominent aan de ingang van Het Zonneveld is opgesteld. Wel, dat gaan we duidelijk maken. WATCH THIS SITE.

25 apr 2017


En toen stond er ineens een reportageauto van Omroep West voor de deur. Onze enige gasten op dat moment poseerden professioneel en vertelden over de wind, de kou en de buien en hoe het desondanks een fijne vakantie was. Mogelijk nog te zien in de weekoverzichten van de lokale omroepen.

9 apr 2017


De zon is weer op, het gras groen en de vogels wakker. En als het dan een mooie zondagmorgen is, wat is er dan beter voor de rusteloze mens dan wat yoga oefeningen.

25 mrt 2017

Equinox gehad, zomertijd komt eraan, veld weer kampeer klaar gemaakt. Nog één week dan is Het Zonneveld weer open.

8 nov 2016


Winterstop. 1 april 2017 gaat Het Zonneveld weer open :-)

10 sep 2016


Een verse kudde schapen komt het gras bijhouden onder de PV panelen

15 aug 2016 Een zomerse dag

17 juli 2016  zomaar een zondagmorgen op de camping

4 juli 2016 De rust in de atmosfeer keert terug


Zelfs de hetelucht ballon waagt zich weer in de lucht.

23 juni 2016 Beetje regen

De berichten waren bar en boos, maar 's avonds was de lucht best mooi. ....

 ... echter, de volgende morgen was dit ons uitzicht .....


 

Juni 2016

Het seizoen is al weer ruim begonnen. Schaapjes maaien het gras rond de PV units, een bijzondere bezoeker komt even aan en gelukkig zijn onze gasten ook weer ruim aanwezig.

11 dec 2015

Ook wat beplanting aangelegd.

Laat dat nu maar groeien, water genoeg.

okt nov 2015

Kantoor met schuilplek geplaatst.
Nog wat speeltoestellen .....

 

Klanten zijn er ondertussen niet meer, maar onze jongste test de trampoline wel even.

14 aug 2015

Gasten ontdekten een nieuwe toepassing van de zonnepanelen op paal,

je kan er ook een lijn tussen spannen en zo de was drogen :-)

5 aug 2015

Het gras wordt ingezaaid ...

Nu goed water geven ...

en wachten tot alles weer groen wordt.

1 aug 2015

De 1e bezoekers zijn gearriveerd

De vlag is gehesen

Het Zonneveld is open!

Echter, nog niet alles is af.
Zo zullen komende week de verharde gedeelten worden ingezaaid met gras en zullen eind augustus de speeltoestellen worden geplaatst. Kantoor met schuilhut moet nog geplaatst worden.
En als het weer herfst wordt zal er ook extra beplanting worden aangelegd.

Op deze nieuws pagina is alles te volgen.