U kunt de plek reserveren die u wenst!

Op de plattegrond staat aangegeven welke plekken er zijn: 

-  T1 t/m T4 zijn geschikt voor een (familie)tent of vouwwagen

-  C0 t/m C5 zijn geschikt voor een camper of caravan (met grastegels verharde plek, maximale lengte 6 meter)

-  M1 t/m M4 zijn gemengde plaatsen en zowel geschikt voor een camper of caravan (maximale lengte 6 meter) als voor een tent of vouwwagen

Al deze plekken hebben een stroomaansluiting.

In de module ernaast kunt u zien wat er beschikbaar is en direct reserveren.*
Als er bij het invullen van de gewenste data geen plek tevoorschijn komt, dan zijn alle vaste plekken in die periode al gereserveerd. Als er alleen maar T-plekken getoond worden, betekend dat dat er in die periode geen ruimte meer is voor caravans en campers.

Let op: komt u met een kleine tent dan kunt u op het trekkersveld staan (hier is geen stroomaansluiting). Hier is ruimte voor maximaal zes tentjes. Het trekkersveld is gericht op kort verblijf, tot maximaal een week. Reserveringen voor het trekkersveld gaan vooralsnog per mail (info@het-zonneveld.nl) of telefoon (015 380 80 53).

Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacyverklaring.

De camping is in 2022 geopend van 1 april tot vrijdag 23 september. Vanaf januari staat onze boekingsmodule weer klaar voor reserveringen. 

* Het kan voorkomen dat wij een reservering voor een kort verblijf omboeken naar een andere plek als dat een langer verblijf op één plek mogelijk maakt.