Over ons

Gerrit van der Kooij kocht rond 1900 de grond van de camping, toen een strook land van de Gaag tot de Zijde, zo'n 30 meter breed en bijna 2 km lang. In 1918 bouwde hij aan de Gaag zijn nieuwe boerderij en in 1975 kochten Kees van der Kooij en Jacqueline van der Kooij-van Leeuwen deze boerderij.
Efficiƫnt boeren met het weinige land was toen al niet meer mogelijk. We verhuurden het land en gebruikten de gebouwen voor ons bedrijf, ontwikkeling en productie van elektronica.
Na een ingrijpende ruilverkaveling verminderde de hoeveelheid land nog veel verder en nadat in 2012 het elektronicabedrijf verkocht was bleef een boerderij met veel lege gebouwen en zeer weinig land.
Een nieuwe fase met nieuwe mogelijkheden brak aan. We houden van het open landschap, willen dat best delen, maar onze passie voor techniek, met name duurzame techniek, moest ook een plaats krijgen.
Samen met dochter Nicoline en schoonzoon Carl, die ondertussen in een deel van de lege ruimten zijn gaan wonen, gingen we aan de slag. Sinds 2018 hebben Carl en Nicoline de camping overgenomen. Een unieke energieboerderij met een minicamping is het resultaat. We zijn er trots op.