Reglement

HUISVUIL kan gescheiden gedeponeerd worden in de afvalbakken bij de sanitair-unit. Er zijn bakken voor GLAS, PAPIER, GFT, PMD en RESTAFVAL

AFVALWATER kan in de daarvoor bestemde stortbak aan de achterzijde van het sanitairgebouw geloosd worden TENZIJ ze schadelijke stoffen bevatten voor onze IBA (individuele behandeling afvalwater). Wat er niet in mag zitten, en wat dus niet geloosd kan worden: verf, verdunners, chemicaliën, bestrijdingsmiddelen, geneesmiddelen, hoge concentraties vetten, hoge concentraties bleekwater/chloor, oplosmiddelen, ontstoppers, hygiënedoekjes, tampons, maandverband, luiers, condooms, olieproducten, zuren, vaste etensresten. In deze stortbak kunnen ook toiletemmers geleegd worden, mits deze geen schadelijke stoffen bevatten. Zie ANWB toiletvloeistoffen.

AUTO's mogen alleen op de verharde paden en de parkeerplaats komen. Voor vervoer van spullen naar de kampeerplek is een bolderkar beschikbaar.

Voor CAMPERS en CARAVANS zijn we slechts beperkt ingericht. Er is een verhard gedeelte met 10 plaatsen. MAXIMALE LENGTE in verband met bereikbaarheid, is 6 meter. Voor caravans is dit inclusief dissel.

Onder een TREKKERSTENTJE wordt verstaan een kleine tent met 1 of 2 fietsen. Ben je met de auto dan geldt het tarief voor een tent.

RUST- en STILTETIJD van 23u00 tot 8u00. In die tijd geen activiteiten ondernemen die andere bezoekers kunnen storen.

HUISDIEREN mits van te voren aangemeld normaliter geen bezwaar. HONDEN altijd aanlijnen. Als overlast verwacht wordt, of geconstateerd is kunnen huisdieren geweigerd worden.

MAXIMALE STA TIJD is in beginsel drie weken.

Overnachting van MINDERJARIGEN alleen mogelijk onder begeleiding van minstens één volwassene.

ANNULERINGEN handelen wij af via de voorwaarden van de Hiswa-Recron.

AANSPRAKELIJKHEID voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op onze camping bevindende goederen of voor ongevallen van mens en dier, aanvaarden wij niet.
Voor verzekering van uw spullen dient u zelf zorg te dragen.

Laatst bijgewerkt: maart 2020